Срокове, цени и условия за доставка

 

Условията за доставка на стоки поръчани от Detective.bg важат само за доставка на територията на Република България.

Цената на доставка не е включена в цената на продуктите. Тя се калкулира автоматично при завършване на поръчка като гост или поръчка чрез регистриран в сайта профил. 

Очаквайте обаждане от наш служител за потвърждаване на поръчката и уточняване на подробности свързани с доставката.

Необходимо е да знаете, че поръчките се изпълняват само след потвърждение по телефона на посочените от вас контакти за обратна връзка, затова препоръчваме да оставите актуален телефонен номер.

Застраховка на пратките

Продуктите се изпращат добре опаковани, за да се избегнат повреди и нарушения по артикулите в следствие на транспорта. Detective.bg поема застраховката на пратките. Молим да проверявате пратките си пред куриера при получаване, за да е валидна транспортната застраховка.

Получаване на пратките

При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 10.00 до 18.00 часа. В събота до 13.00 часа. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

 

Цени за доставкa

- за територията на София: 2.99 лв.

- за територията на цялата страна цената на доставката варира! Моля попитайте!

За доставка във фиксирано време* се заплаща допълнително сумата от 2.50 лв.

* Фиксирано време означава посочен от клиента конкретен час (+/- 30 мин.), интервал от време, преди или след определен час.

 

Начин на доставка

Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма.

- ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.  

ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Ние ще Ви уведомим за адреса и телефона на офиса на куриерската фирма във Вашия град. За по-голямо удобство и бързина на доставките работим с куриерска фирма Еконт Експрес ООД и Спиди АД.

 

Срокове за доставка

Всички поръчани продукти за страната се доставят на следващия работен ден.

За София при поръчка до 12:00 часа на обяд в работен ден, пратките се доставят още същия ден, поръчаните пратки след 13:00 часа се доставят на следващия работен ден.