Как се поръчва

1. След като вече сме избрали желания продукт натискаме бутона "Добави в количка" който е показан на снимкaтa по-долу.

Добавяне на продукт в кошница - detective.bg

2. Тук можете да прегледаме поръчаните продукти и да коригираме количеството, след което натискаме бутон "Поръчай".

Добавяне на продукт в кошница - detective.bg

3. Тук попълваме полетата оградени в червено и отиваме малко по надолу в страницата където се намира бутона "Поръчай".

Добавяне на продукт в кошница - detective.bg

4. За да се завърши поръчката избираме начин на плащане и натискаме бутона "Поръчай".

Добавяне на продукт в кошница - detective.bg

С цел да направим пазаруването Ви от нашия електронен магазин по-бързо и лесно, можете да заявите Вашата поръчка БЕЗ да е необходимо да сте регистриран потребител директно на тел. 0885 276 776  /понеделник-петък: 9.00-18.00 ч./ или чрез натискане на бутона “КУПИ”, след което “ПОРЪЧАЙ” и посочете “Поръчай като гост”.

Попълнете “Адрес за доставка”, където ще бъде доставена поръчката Ви. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка, на който наш служител ще Ви потърси за потвърждаване на поръчката и уточняване на подробности свързани с доставката.
“Адрес за плащане:” е адрес, на който искате да заплатите поръчката си. Ако е различен от “Адрес за доставка” го променете.

Ако желаете при следващите Ви поръчки да спестявате време можете да се регистрирате от бутона “Нов потребител”. Тогава ще имате лесен достъп до цялата история на поръчките Ви и техния статут, както и ще имате предимството да получавате предварително информация за предстоящи промоции.

*При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване на полето "Съгласен съм с "Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

За ваше улеснение добавихме и опция за бърза поръчка, където е нужно да посочите само телефонен номер, две имена и адрес на доставка, без да попълвате полета стъпка по стъпка и наш оператор ще се свърже с вас за да доуточните подробностите по доставката, като избор на куриер, желан час и дата на доставка на стоките, данни на фирма за фактура и т.н.

Как да променя съдържанието на поръчката си?

- За да премахнете продукт от списъка изберете опцията “Изтрий” и натиснете бутона “Обнови”.

- Ако желаете да закупите 2 или повече броя от един продукт променете количеството на желания от Вас брой в полето "Количество" и натиснете бутон "Обнови".