Срокове, цени и условия за доставка

 

Условията за доставка на стоки поръчани от Detective.bg важат само за доставка на територията на Република България.

Цената на доставка не е включена в цената на продуктите. Тя се калкулира според тарифите на куриерска фирма Еконт като клиента ползва 15% отстъпка за куриерската такса. 

Очаквайте обаждане от наш служител за потвърждаване на поръчката и уточняване на подробности свързани с доставката.

Необходимо е да знаете, че поръчките се изпълняват само след потвърждение по телефона на посочените от вас контакти за обратна връзка, затова препоръчваме да оставите актуален телефонен номер.

Застраховка на пратките

Продуктите се изпращат добре опаковани, за да се избегнат повреди и нарушения по артикулите в следствие на транспорта. Молим да проверявате пратките си пред куриера при получаване, за да е валидна транспортната застраховка.

Получаване на пратките

При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 10.00 до 18.00 часа. В събота до 13.00 часа. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

 

Начин на доставка

Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма.

- ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката.  

ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Ние ще Ви уведомим за адреса и телефона на офиса на куриерската фирма във Вашия град. За по-голямо удобство и бързина на доставките работим с куриерска фирма Еконт Експрес ООД.

 

Срокове за доставка

Всички заявки направени до 15:00ч на следващия ден са при клиента на посочения адрес или до офис на куриера.